Brighter all-round

marbl werkt met het potentieel van ieder individu in de organisatie,
om samen te groeien naar authentiek leiderschap en verkoop vanuit het hart

 • Het belang van onze mindset in ons leerproces

  De Amerikaanse psychologe Carol Dweck (2006), verbonden aan de Stanford University, heeft decennialang onderzocht waarom sommige mensen succesvol zijn in het leven en zich blijven ontwikkelen, terwijl anderen die even getalenteerd zijn, blijven stilstaan. Zij heeft ontdekt dat de denkwijze (mindset) van mensen in hun leerproces hierin een cruciale rol speelt. Carol Dweck ontdekte twee soorten mindsets (manieren van denken); de vaste mindset en de groeimindset (fixed en growth mindset).

  Lees meer
 • Ontdek je ware noorden

  Warren Bennis is een van de pioniers op het gebied van leiderschap. Hij was de eerste die zei dat de echte bron van leiderschap niet een reeks vaardigheden is, maar iets in jou.

  “Leiderschap heeft te maken met wie we zijn als mens, met de krachten die ons hebben gevormd; … het gaat altijd over authenticiteit. ”
  Bill George, auteur van Finding your True North, interviewde meer dan honderd CEO’s en leiders over de hele wereld. Dit diende als basis voor zijn ‘reisgids’ om een ​​authentieke leider te worden, zijn ware noorden volgend.

  Lees meer
 • Een boost voor uzelf en uw team

  Vertrouwen heeft een sterke impact op performance, zowel in sport als in een bedrijf. Je kan het aanraken, vasthouden, noch  kopen in een winkel. Maar hoe installeer je het dan als een klimaat in je team?

  Lees meer
 • Niet wat je doet maar hoe je het doet

  Hoe verklaar je dat sommige mensen dingen kunnen bereiken, tegen alle verwachtingen in?  Waarom was juist Martin Luther King leider van de burgerrechtenbeweging? Hij was beslist niet de enige die te lijden had in het Amerika van vóór de burgerrechten, en hij was zeker niet de enige grote spreker van die tijd. Waarom hij?

  Lees meer

Klanten

Geïnspireerd?

Contacteer ons

We respecteren uw privacy en gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. Door onze website te bezoeken, gaat u akkoord met ons privacybeleid en met onze voorwaarden met betrekking tot het gebruik van cookies.