Brighter all-round

marbl werkt met het potentieel van ieder individu in de organisatie,
om samen te groeien naar authentiek leiderschap en verkoop vanuit het hart

 • Iedereen coach?

  Coaching gaat over werken met je talenten, je kwaliteiten en je vaardigheden om je doelen te bereiken.De betekenis van het woord ‘coach’ lijkt vandaag de dag te vervagen. Het lijkt wel of iedereen coach is: sportcoach, lifecoach, burn-outcoach, voedingscoach, bedrijfscoach, en ga zo maar door.

  Lees meer
 • Hoe leren uw medewerkers?

  Er komt een einde aan de louter klassikale manier van ‘lesgeven’ door een ‘docent’. De weg is vrijgemaakt voor tal van nieuwe kanalen: peer-to-peer learning, social learning, blended learning, bite-sized learning, on-the-job learning, etc.

  Lees meer
 • En wat is uw dominante kleur?

  Hoe komt u met blauw, rood, groen en geel tot inzicht? Rinkelt er al een belletje? Precies! We hebben het over Insights Discovery®. Persoonlijke effectiviteit hangt nauw samen met hoe goed mensen zichzelf kennen en hun omgeving begrijpen.

  Lees meer
 • De invloed van lichaamstaal

  Uit onderzoek blijkt dat bij een disbalans tussen niet-verbale en verbale signalen mensen gedwongen worden te kiezen tussen wat ze zien en wat ze horen. Onbewust zullen ze uw lichaamstaal geloven. Uw lichaamstaal vertelt meer over uw motieven en gevoelens dan u beseft. Deze draagt voor een belangrijk deel bij aan uw impact op anderen.

  Dus aan u de vraag. Staat u stil bij wat u met uw lichaam vertelt?  Niet echt, soms wel maar niet vaak genoeg?

  Lees meer

Klanten

Geïnspireerd?

Contacteer ons

We respecteren uw privacy en gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. Door onze website te bezoeken, gaat u akkoord met ons privacybeleid en met onze voorwaarden met betrekking tot het gebruik van cookies.