Brighter all-round

marbl werkt met het potentieel van ieder individu in de organisatie,
om samen te groeien naar authentiek leiderschap, verkoop vanuit het hart en comfort in verandering

 • Remote leiderschap, een nieuw type leiderschap?

  Eén van de belangrijkste omschakelingen die we sinds maart 2020 in een versneld tempo in praktijk leren omzetten, is het leidinggeven op afstand.

  Een vraagstuk en een zoektocht naar antwoorden rond  hoe je een cultuur in werken op afstand kan borgen, hoe je coherent kan inspelen op wat de wereld, je teams, je medewerkers van je verwachten en hoe je medewerkers betrokken kan houden.

  Lees meer
 • Sales – transactie of verbinding?

  1752 – Benjamin Franklin richt één van Amerika’s oudste actieve verzekeringsmaatschappijen op. Hij stelt een model op rond een op abonnementen gebaseerde service. Een verkoper komt bij je thuis, presenteert een pitch, sluit de deal en legt routinematig persoonlijke bezoeken af ​​om de maandelijkse abonnementen te verzamelen. In het begin was dit model perfect, maar naarmate bedrijven groeiden, begonnen verkopers zich te realiseren dat ze geen tijd hadden om op zoek te gaan naar nieuwe klanten omdat ze het te druk hadden met het verzamelen van maandelijkse abonnementen.

  Lees meer
 • Het belang van onze mindset in ons leerproces

  De Amerikaanse psychologe Carol Dweck (2006), verbonden aan de Stanford University, heeft decennialang onderzocht waarom sommige mensen succesvol zijn in het leven en zich blijven ontwikkelen, terwijl anderen die even getalenteerd zijn, blijven stilstaan. Zij heeft ontdekt dat de denkwijze (mindset) van mensen in hun leerproces hierin een cruciale rol speelt. Carol Dweck ontdekte twee soorten mindsets (manieren van denken); de vaste mindset en de groeimindset (fixed en growth mindset).

  Lees meer
 • Ontdek je ware noorden

  Warren Bennis is een van de pioniers op het gebied van leiderschap. Hij was de eerste die zei dat de echte bron van leiderschap niet een reeks vaardigheden is, maar iets in jou.

  “Leiderschap heeft te maken met wie we zijn als mens, met de krachten die ons hebben gevormd; … het gaat altijd over authenticiteit. ”
  Bill George, auteur van Finding your True North, interviewde meer dan honderd CEO’s en leiders over de hele wereld. Dit diende als basis voor zijn ‘reisgids’ om een ​​authentieke leider te worden, zijn ware noorden volgend.

  Lees meer

Klanten

Geïnspireerd?

Contacteer ons

We respecteren uw privacy en gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. Door onze website te bezoeken, gaat u akkoord met ons privacybeleid en met onze voorwaarden met betrekking tot het gebruik van cookies.