En wat is uw dominante kleur?

Hoe komt u met blauw, rood, groen en geel tot inzicht? Rinkelt er al een belletje? Precies! We hebben het over Insights Discovery®. Persoonlijke effectiviteit hangt nauw samen met hoe goed mensen zichzelf kennen en hun omgeving begrijpen.

Insights Discovery®, wat is dat?

Het uitgangspunt van Insights is dat elke persoon uniek is en een unieke mix van vier energieën in zich meedraagt. Het is een eenvoudige, doeltreffende methode om inzicht te krijgen in eigen gedrag en de impact en het effect ervan op anderen. Insights Discovery® verbetert de persoonlijke effectiviteit door zowel persoonlijke motivatoren als die van anderen beter te begrijpen.

Insights Discovery®, hoe werkt het?

Aan de hand van een online vragenlijst wordt uw profiel opgesteld. Uitleg hierover ontvangt u tijdens een persoonlijke sessie. Veel organisaties maken tegenwoordig gebruik van deze tool om mensen meer inzicht te verschaffen in hun management- en leiderschapsstijl, communicatiestijl, enzovoort. De tool wordt ook gebruikt om de effectiviteit van teams te verbeteren.

Meer weten over deze krachtige tool?

Bij marbl zijn we geaccrediteerd als Insight Discovery® practitioner en kunnen we u bij deze ontdekkingsreis begeleiden. U staat versteld over wat het voor u, uw werk en uw privéleven … en natuurlijk voor uw organisatie kan betekenen.

Klaar om uw persoonlijke voorkeuren te ontdekken?

Geïnspireerd?

Contacteer ons

We respecteren uw privacy en gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. Door onze website te bezoeken, gaat u akkoord met ons privacybeleid en met onze voorwaarden met betrekking tot het gebruik van cookies.