Een salesaanpak op maat voor atHome

Wanneer een bedrijf groeit van zo’n 30 naar 80 medewerkers op korte tijd, moet het nodige worden ondernomen om succes te verankeren. Dit vergt heldere processen. Samenwerking en communicatie binnen en over departementen is immers cruciaal. Het vraagt ook om een strategisch verkoopproces en een verkoopmethodologie.

De samenwerking met marbl, stelde ons in staat om zowel  een ‘task force proces’ in plaats te hebben dat bijdroeg tot sterk samenwerken en communiceren, alsook een aanpak rond sales, volledig in lijn met onze visie.

De aanpak werd getest in de verschillende regio’s en bleek succesvol. Onze sales teams hebben de nodige tools ter ondersteuning van hun job: een heldere sales flow, visuals, pitches, kennis, …, kortom, alles wat ze nodig hebben om samen met de klant op zoek te gaan naar toegevoegde waarde voor alle betrokken partijen.

Tim Pittevils, CEO

Geïnspireerd?

Contacteer ons

We respecteren uw privacy en gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. Door onze website te bezoeken, gaat u akkoord met ons privacybeleid en met onze voorwaarden met betrekking tot het gebruik van cookies.