Argenta zet de klant centraal

Toen we marbl voor het eerst ontmoetten, was het voor Argenta heel helder waarin we ondersteuning wilden: bewegen van een productaanpak naar een klantgerichte aanpak. Marbl stelde een bijzonder duidelijk plan voor waar we alle succesfactoren in vertaald zagen.

Een grondige voorbereiding; buy-in van alle stakeholders, zowel de bankagenten als het management als de departmenten op de hoofdzetel; gaven ons de kracht en het geloof dat we de shift naar een klantgerichte aanpak écht konden realiseren.

De motivatie en het engagement van alle deelnemers tijdens zowel de sales training, de coaching sessies, als de debriefings was fenomenaal. De doelstellingen die we vooraf definieerden werden gehaald. Open communicatie, toewijding en een diepgaande vakkennis zijn in mijn opinie de juiste  redenen om met marbl in zee te gaan.

Carl Van Dyck, Commercieel Directeur

Geïnspireerd?

Contacteer ons

We respecteren uw privacy en gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. Door onze website te bezoeken, gaat u akkoord met ons privacybeleid en met onze voorwaarden met betrekking tot het gebruik van cookies.