Een open mindset en proactieve klantenaanpak voor Zimmer Biomet. Het werkt en onze Sales Reps voelen er zich comfortabel bij.

Vandaag verwachten artsen en ziekenhuizen van hun leveranciers dat er samen met hen, in co-creatie, oplossingen worden gevonden eerder dan dat ze vanuit een ondergeschikte modus bediend worden.

Ze verwachten een partner die samen met hen meedenkt in een wereld die steeds evolueert. Deze aanpak vraagt een open mindset en pro-actieve houding van onze medewerkers.

In de medische sector waarin Zimmer-Biomet actief is, draagt deze aanpak immers in grote mate bij tot het comfort en de genezing van patiënten. Maar ook tot TOP-prestaties die artsen en medische teams dienen neer te zetten om succesvol te zijn bij de medische ingrepen die ze uitvoeren.

Om onze mensen naar een open mindset en pro-actieve klantenaanpak te laten evolueren, die hand in hand gaat met het behalen van onze commerciële doelen, doen we sinds 2014 beroep op marbl.  We kiezen samen voor een gefaseerd ontwikkelingstraject waarin leren, delen, zelf ondervinden door zaken in de realiteit te doen tussen de verschillende modules door, voor ons de goeie mix is. Het werkt en onze Sales Reps voelen er zich comfortabel bij.

Steven De Pauw

Sales Manager Recon North Zimmer Biomet

Geïnspireerd?

Contacteer ons

We respecteren uw privacy en gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. Door onze website te bezoeken, gaat u akkoord met ons privacybeleid en met onze voorwaarden met betrekking tot het gebruik van cookies.