Evaluatiegesprekken in de gemeente Heist-op-den-Berg

Ann Ponnet van de gemeente Heist-op-den-Berg zegt: “Wij hadden een nieuwe evaluatiesystematiek ontwikkeld en zochten een partner die ons kon ondersteunen in de opleiding van onze leidinggevenden. In tijden waar agenda’s van mensen druk bezet zijn, is een tijdsinvestering voor een opleiding steeds een opgave.”

marbl werkte een interactieve en vooral praktijkgerichte opleiding uit die erg gesmaakt werd door de leidinggevenden. De eerste sessies ‘leiden van gesprekken’ verliepen op een professionele, aangename en leerzame manier. De leidinggevenden vonden het allemaal interessant en leerrijk, tijd goed benut.

Door Corona waren we genoodzaakt om de opleiding aan te passen. marbl hertekende de opleiding naar online sessies waarbij, ondersteund door hun online platform marbl digital, er toch maximaal interactief aan de slag werd gegaan. De online sessies werden eerst enigszins sceptisch onthaald door de leidinggevenden maar achteraf was iedereen enthousiast over de boeiende manier waarop de sessies gegevens werden en de vele handvaten die ze onmiddellijk in de praktijk kunnen gebruiken.

We hebben veel positieve reacties en complimenten gekregen op de aanpak en de inhoud van de opleiding die marbl gaf, zowel ‘live’ als digitaal. We raden marbl graag aan als je ondersteuning wenst om met een nieuwe materie meteen concreet aan de slag te gaan.

Geïnspireerd?

Contacteer ons

We respecteren uw privacy en gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. Door onze website te bezoeken, gaat u akkoord met ons privacybeleid en met onze voorwaarden met betrekking tot het gebruik van cookies.