Fintro vertelt: marbl bouwt vanuit een bijzondere empathie

Fintro is de meest aanbevolen bank van het land en heeft de ambitie om dat te blijven. Dat vergt een gepaste digitalisering maar vooral een betrouwbaar en competent netwerk.

Daartoe bieden we onze agenten en hun medewerkers een behoeftengericht blended opleidingsaanbod. We werken hiervoor sinds een aantal jaren nauw samen met marbl. Zo lanceerden we recent de Fintro Management Experience Days voor onze agenten en Soft Skill Workshops voor hun medewerkers.

In een notendop zou ik marbl als onze partner in leren en ontwikkelen omschrijven die luistert naar wat we nodig hebben dankzij een degelijke kennis van onze business en onze doelgroep; een partner die dat weet te vertalen in creatieve workshops en originele werkvormen.

marbl bouwt vanuit een bijzondere empathie op het potentieel dat we in huis hebben en faciliteert op een verfrissende manier het delen van kennen en kunnen. Altijd weer fijn om samen met hen iets met toegevoegde waarde op te bouwen en waar te maken.

30/01/2020
Guido Van den Zegel, Head of Fintro Training

 

Geïnspireerd?

Contacteer ons

We respecteren uw privacy en gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. Door onze website te bezoeken, gaat u akkoord met ons privacybeleid en met onze voorwaarden met betrekking tot het gebruik van cookies.