Ellen @ Vandemoortele vertelt

Hoe beweeg je een organisatie van een leiderschapstijl gestoeld op ‘command and control’, naar leiderschap dat vertrekt van ‘empowerment and trust’?  Dat is wat we bij Vandemoortele vertaalden in een project rond leiderschap.

Vandemoortele gaat door een stevige transitie, van “Command & Control naar Trust & Ownership”. Om onze leidinggevenden te ondersteunen in het omarmen van deze verandering, zochten wij een partner die een project kon uittekenen en uitrollen om hen hierin te helpen, hen ‘handvaten’ te geven die konden worden ingezet in hun dagdagelijkse rol als leidinggevende.

Een creatief competentiemodel werd door marbl ontwikkeld. Er werd onder meer gewerkt rond het delen van kennis; het in kaart brengen van motivatoren; het geven van authentieke feedback; verbindend communiceren; coaching; Insights Discovery in leiderschap; etc.

 

Dit werd vertaald in een vierdaags programma voor het international management team. De resultaten stemmen tot tevredenheid. De workshops zijn verfrissend, creatief en bijzonder interactief. De trainers zijn zeer ervaren en faciliteren interactie om zo persoonlijke reflectie en inzichten naar boven te halen bij iedere deelnemer.

 De deelnemers verlaten de sessie met een rugzak vol energie, klaar om intenties in realiteit te vertalen binnen hun teams, en gewapend met tal van praktische tools, ontwikkeld op maat voor Vandemoortele.

Een echte aanrader !

Ellen Van Raemdonck – Learning and Development

Geïnspireerd?

Contacteer ons

We respecteren uw privacy en gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. Door onze website te bezoeken, gaat u akkoord met ons privacybeleid en met onze voorwaarden met betrekking tot het gebruik van cookies.