Hoe we doen wat we doen

De wereld in evolutie

Het bedrijfsleven evolueert voortdurend. Organisaties bereiden zich voor om succesvol veranderingen door te voeren, gelijke tred te houden met de nieuwste ontwikkelingen en de concurrentie een stap voor te blijven.

marbl helpt graag mee om samen ontwikkeling en welzijn te realiseren met praktijkgerichte training, coaching en consulting.

Leiderschap en verkoop

Wij geloven dat optimale inzet van talenten, kernkwaliteiten en vaardigheden van ieder individu en team, zich vertaalt in groei. Dit leidt tot duurzame ontwikkeling en welzijn: een succesvol team dat vertrouwen heeft in de toekomst; een relatie met uw interne en externe klanten gebaseerd op integriteit.

We blikken tevreden terug op successen met opleidings-, coaching- en consultingprojecten in tal van sectoren. Van banken tot detailhandel en industrie, elk bedrijf dat ontwikkeling en verandering in leiderschap en verkoop doormaakt, heeft baat bij een verfrissende en praktische aanpak.

Wat maakt marbl bijzonder?

Een enorme passie om samen met onze klanten de strategie te vertalen in een plan van aanpak rond ontwikkeling en welzijn

  • Werken in synergie en op maat, zonder vooroordelen
  • Samen stap voor stap naar doelstellingen bewegen
  • Co-creatie gebaseerd op transparante communicatie en respect

Klinkt dit als iets waarnaar uw bedrijf op zoek is?

We kunnen op verschillende manieren samenwerken:

Coaching

Een coachingtraject begint met een intakegesprek met de betrokkenen. We verankeren samen doelen of idealen. We werken aan nieuwe manieren om verbinding te maken met collega’s en klanten. We verhelderen door kernboodschappen met integriteit en authenticiteit voor te stellen.

Tijdens het traject gaan we op zoek naar het potentieel dat bij het individu kan worden ontplooid. We gaan op zoek naar talenten, kernkwaliteiten en vaardigheden en kijken samen hoe deze optimaal in te zetten.

Bestaande gewoontes en denkpatronen maken plaats voor nieuwe motiverende overtuigingen.

Opleiding en workshops

Als opleidings- en ontwikkelingsarchitecten stappen wij binnen in uw bedrijf en bedrijfscultuur. We ontmoeten  interne en externe klanten. We rollen in co-creatie een project op maat uit in de organisatie, met een voor- en een natraject, online en offline.

Een traject volgen met marbl betekent actie en interactie. We moedigen u aan om actief deel te nemen en meteen toe te passen. We werken praktijkgericht en bouwen samen met u een kader, waarbinnen u uw talenten, kernkwaliteiten en vaardigheden optimaal kan inzetten.

 

Consulting

In onze rol als consultant helpen wij u om samen projecten voor te bereiden, te begeleiden en uit te voeren. We stellen onze kennis en ervaring ter beschikking om erover te waken dat strategische projecten in praktijk worden vertaald doorheen de organisatie.

Advies gaat hand in hand met verandering. We begeleiden de medewerkers om de toegevoegde waarde in hun dagdagelijkse rol te verhelderen. Zo zorgen we ervoor dat iedereen zich in de nieuwe situatie veilig kan voelen en er weer zijn weg kan vinden.

 

We respecteren uw privacy en gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. Door onze website te bezoeken, gaat u akkoord met ons privacybeleid en met onze voorwaarden met betrekking tot het gebruik van cookies.