Hoe we doen wat we doen

De wereld in evolutie

Het bedrijfsleven evolueert voortdurend. Zeker in deze tijden waarin Corona het normale bedrijfsritme doorbroken heeft. Organisaties zijn volop bezig om zich succesvol aan te passen, en gelijke tred te houden met de nieuwste ontwikkelingen.

marbl helpt graag mee om samen ontwikkeling en welzijn voor jouw medewerkers te realiseren naar authentiek leiderschap en sales vanuit het hart via praktijkgerichte trainingen en workshops, coaching en consulting.

Waar wij in geloven?

Wij geloven dat optimale inzet van talenten, kernkwaliteiten en vaardigheden van ieder individu zich vertaalt in groei. Dit leidt tot duurzame ontwikkeling en welzijn van medewerkers die deel uitmaken van een succesvol team dat vertrouwen heeft in de toekomst. Zo bouw je op lange termijn relaties met je interne en externe klanten die gebaseerd is op integriteit.

Of je bedrijf nu in de financiële sector, de bouw, de zorgsector, de voedingssector, retail of in een ander domein actief is, staat los van het feit dat medewerkers nood hebben aan begeleiding in hun ontwikkeling. Alles begint bij de juiste persoon, met de juiste ingesteldheid, op de juiste plaats, en met de juiste ondersteuning. Zo hou je tevreden medewerkers die hun welzijn ook uitstralen op je klanten.

Wat maakt marbl bijzonder?

Een enorme passie en drive om samen met onze klanten de strategie te vertalen in een concrete aanpak rond ontwikkeling en welzijn

  • Werken in synergie en op maat, zonder vooroordelen
  • Samen stap voor stap naar doelstellingen bewegen
  • Co-creatie gebaseerd op transparante communicatie en respect

Samen met klanten uit verschillende sectoren blikken we tevreden terug op succesvolle ontwikkelingstrajecten. Ze gingen doorheen een verandering en hadden baat bij een praktische en verfrissende blik. En daar zijn we dus graag jouw partner in.

Klinkt dit als iets waarnaar jij op zoek naar bent?

Hieronder lees je hoe we samenwerken.

Trainingen en workshops

Als opleidings- en ontwikkelingsarchitecten leven we ons eerst in in jouw bedrijf en bedrijfscultuur. We ontmoeten verschillende stakeholders en brengen de noden in kaart.

Vervolgens ontwerpen we samen in co-creatie een project op maat uit dat via hybrid learning uitgerold wordt. Concreet betekent hybrid learning een interactieve voorbereiding door de deelnemers op ons online leerplatform marbl digital, gevolgd door ofwel een virtuele workshop ofwel een workshop op locatie.

Door inhoud en theorie vooraf beschikbaar te maken op marbl digital houden we theorie bewust zoveel mogelijk buiten de workshops. Verwacht je dus niet aan eindeloze modellen en theorieën. Deze manier van werken laat ons toe om tijdens de workshops volledig te focussen op actie en interactie. We moedigen deelnemers aan om actief deel te nemen en meteen toe te passen. We werken praktijkgericht en bouwen samen aan een kader waarbinnen talenten, kernkwaliteiten en vaardigheden optimaal worden ingezet.

Coaching

Een coachingtraject begint met een intakegesprek met de betrokkenen. We verankeren samen doelen of idealen. We werken aan nieuwe manieren om verbinding te maken met collega’s en klanten. We verhelderen door kernboodschappen met integriteit en authenticiteit voor te stellen.

Tijdens het traject gaan we op zoek naar het potentieel dat bij het individu kan worden ontplooid. We gaan op zoek naar talenten, kernkwaliteiten en vaardigheden en kijken samen hoe deze optimaal in te zetten.

Bestaande gewoontes en denkpatronen maken plaats voor nieuwe motiverende overtuigingen.

Consulting

In onze rol als consultant helpen wij jou om samen projecten voor te bereiden, te begeleiden en uit te voeren. We stellen onze kennis en ervaring ter beschikking om erover te waken dat strategische projecten in praktijk worden vertaald doorheen de organisatie.

Advies gaat hand in hand met verandering. We begeleiden de medewerkers om de toegevoegde waarde in hun dagdagelijkse rol te verhelderen. Zo zorgen we ervoor dat iedereen zich in de nieuwe situatie veilig kan voelen en er weer zijn weg kan vinden.

 

We respecteren uw privacy en gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. Door onze website te bezoeken, gaat u akkoord met ons privacybeleid en met onze voorwaarden met betrekking tot het gebruik van cookies.