Waarom marbl?

Weet u nog dat u als kind speelde met een zak knikkers? Elke knikker had een unieke kleur en grootte. Daarvoor staat marbl: elke knikker vertegenwoordigt talenten aanwezig in een organisatie. Ze knikkeren allemaal en proberen hun doel te bereiken. marbl begeleidt het knikkerspel. marbl helpt om talenten, vaardigheden en kernkwaliteiten in te zetten zodat uw bedrijf  kan groeien.

We are marbl. We are brighter all-round.

Het team

We kunnen rekenen op een team ervaren en getalenteerde mensen. Zo zijn we in de wereld van opleiding, coaching en consulting een gewaardeerde speler in leiderschap en verkoop. Wij werken praktijkgericht en op maat. Ons team is meertalig (Engels, Frans, Nederlands) en kan werken in de verschillende talen al naargelang de behoefte van het project.

Ook wij willen verder groeien. Wij wonen regelmatig conferenties, trainingen, seminaries en lezingen bij. We  blijven up-to-date via boeken, podcasts, webinars en video’s van invloedrijke auteurs en activisten.

 

Opgericht door

Geïnspireerd?

Contacteer ons

We respecteren uw privacy en gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. Door onze website te bezoeken, gaat u akkoord met ons privacybeleid en met onze voorwaarden met betrekking tot het gebruik van cookies.