Freya
SpiessensPartner

Freya is een geboren optimist. Haar visie op het leven is er één van  opportuniteiten eerder dan risico’s en problemen.

In haar professioneel leven gelooft ze sterk in de kwaliteiten van ieder persoon waarmee ze werkt en hun vermogen om te groeien.

Ze vertrouwt op bijna 20 jaar ervaring in sales en sales management in verschillende sectoren en bedrijven. Haar echte passie is het faciliteren van interactieve workshops in verkoop-, en leiderschapsvaardigheden, het coachen van individuen en teams, het geven van presentaties en keynotes voor een breed publiek.

Freya heeft een master in internationale politieke wetenschappen. Ze volgde ook verschillende sales-, coaching en leiderschapstrainingen. Als lid van de L&D gemeenschap blijft ze iedere dag weer haar eigen vaardigheden en kennis verfijnen. Ze houdt van ontdekken en leren over elk onderwerp dat verband houdt met ontwikkeling.

In haar vrije tijd reist ze graag met haar gezin, bakt ze koekjes met haar dochter, vindt ze vreugde wanneer ze haar zoon aan het voetballen ziet en geniet ze van de kleine dingen in het leven.

Geïnspireerd?

Contacteer ons

We respecteren uw privacy en gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. Door onze website te bezoeken, gaat u akkoord met ons privacybeleid en met onze voorwaarden met betrekking tot het gebruik van cookies.