Isabelle
MullendersOprichter

Isabelle houdt van mensen coachen, motiveren en ontwikkelen. Ze gelooft dat geluk en een goede balans tussen werk en privéleven een goede basis vormen voor de gezonde hartslag van een organisatie.

Isabelle is een internationale marketing-, verkoop- en communicatie-executive. Dankzij haar deskundigheid op strategisch en uitvoerend niveau in B2B- en B2C-omgevingen. Ze houdt ervan de ontwikkeling van uiteenlopende teams te managen. Ze heeft “go-to-market”-strategieën voor verschillende doelmarkten uitgetekend en geïmplementeerd, vanuit haar sterke pragmatiek.
Isabelle heeft ervaring opgedaan in diverse sectoren, waar ze werkte in multiculturele omgevingen. Ze houdt ervan mensen te motiveren en hen te helpen dingen voor elkaar te krijgen op een manier waarbij ze zich goed voelen.
Humor vindt Isabelle erg belangrijk. In haar vrije tijd tuiniert en kookt ze graag. De kleine dingen in het leven maken haar gelukkig: kokkerellen voor vrienden en familie en een fijne tijd met hen doorbrengen.

Geïnspireerd?

Contacteer ons

We respecteren uw privacy en gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. Door onze website te bezoeken, gaat u akkoord met ons privacybeleid en met onze voorwaarden met betrekking tot het gebruik van cookies.