Joëlle
VerbeurgtPartner

Joëlle is gepassioneerd door het coachen en het begeleiden van mensen en organisaties om zich te ontwikkelen en te evolueren in lijn met hun eigen visie.

Haar ervaring bestaat erin om strategieën te vertalen naar pragmatische benadering zoals recrutering en coaching. Er zijn geen fouten, er zijn alleen ervaringen waarop men voortbouwt.

Ze heeft een ervaring van 15 jaar in de verkoop, met zeer goede resultaten. Ze wou deze ervaring ten dienste stellen om mensen te helpen en te ondersteunen om hun doelen te bereiken. Ze koos ervoor om haar professionele leven te heroriënteren door meerdere vaardigheden te ontwikkelen om iedereen die in zijn ontwikkeling wil investeren professioneel te begeleiden. Ze is ervaren in alle soorten industrieën, op verschillende niveaus en met verschillende teams, in verschillende landen.

Ze houdt van een gezond evenwicht, inspireert zich met nieuwe ervaringen en ontmoetingen die leiden tot een gelukkig leven. 

Joëlle brengt graag tijd met familie en vrienden door met wandelen, mediteren en koken. Ze is ook erg gepassioneerd door de Japanse cultuur.

 

Geïnspireerd?

Contacteer ons

We respecteren uw privacy en gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. Door onze website te bezoeken, gaat u akkoord met ons privacybeleid en met onze voorwaarden met betrekking tot het gebruik van cookies.