Katrijn
SteenbekeOprichter

Katrijn durft eruit te springen om met een frisse aanpak baanbrekende resultaten te behalen. Haar animo om de wereld te ontdekken heeft haar rijke internationale loopbaan gevoed.

Met ervaring in tal van sectoren kan Katrijn beroep doen op een diepgaande kennis en een overvloed aan inzichten rond ontwikkeling,  leiderschap, communicatie en sales.
Katrijn gaf leiding aan tal van senior managementteams. Ze heeft sales en go-to-market strategieën opgezet en geïmplementeerd. Ze heeft tal van sales teams begeleid in het veld en voor verschillende organisaties offline en online leeromgevingen ontworpen. Op basis van die brede ervaring en de kennis die ze heeft opgedaan via haar MBA in internationaal projectmanagement begeleidt ze transities.
Katrijn heeft een passie voor Aziatische geschiedenis, cultuur en eten. Alles wat te maken heeft met Japan laat haar hart sneller kloppen.

Geïnspireerd?

Contacteer ons

We respecteren uw privacy en gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. Door onze website te bezoeken, gaat u akkoord met ons privacybeleid en met onze voorwaarden met betrekking tot het gebruik van cookies.