Martine
De PrijckerPartner

Martine heeft zichzelf permanent kunnen ontwikkelen doorheen een professionele loopbaan van een 20-tal jaar en dit in leidinggevende en niet-leidinggevende functies, zowel in een financiële als marketing & communicatie-omgeving.

Hierbij ontwikkelde ze ook haar praktische ervaring als trainer, coach en facilitator gedurende het gros van haar carrière.

Uit de praktijk blijkt dat Martine reeds vaak een inspiratiebron mocht zijn voor ondernemers, leiders, teams en personen, die op zoek zijn naar een duurzame persoonlijke groei en sterkere resultaten.

Haar passie voor permanente ontwikkeling en groei, past ze ook op zichzelf toe : ze is gecertificeerd Insights Coach en Trainer, Erkend Systeemcoach, Burnout-coach en –adviseur, Wandelcoach en NLP-practitioner.

De waarden waarvoor Martine wil staan en die ze graag wil uitdragen, zijn :
mensgerichtheid, resultaatgerichtheid, empathie, enthousiasme, positieve instelling, warmte, vertrouwen, respect…

Haar energiebronnen komen voort uit de verbinding met mensen, voortdurende uitwisseling van leer- én levenservaringen. Openstaan voor intermenselijke schoonheid en grootsheid, voor de wonderbaarlijke natuur, voor kleine en grote dingen. Gaan voor die “extra mile”.

Geïnspireerd?

Contacteer ons

We respecteren uw privacy en gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. Door onze website te bezoeken, gaat u akkoord met ons privacybeleid en met onze voorwaarden met betrekking tot het gebruik van cookies.