Roland
GeretsPartner

Roland is ervan overtuigd dat duurzame bedrijfsresultaten alleen worden bereikt door tools en processen te balanceren met mensen die gepassioneerd zijn over hun werk.

Kennis delen en mensen begeleiden naar succes is zijn passie.

Hij is een doorwinterde sales & marketing professional met 30 jaar ervaring in B2B bedrijven. Gedurende zijn carrière leidde Roland grote(re) teams als marketing & sales director in verschillende organisaties en multi-country operations. Hij is gespecialiseerd in bedrijfstransformatie en ontwikkeling, ontwikkeling van nieuwe bedrijfsmodellen, tactische en strategische transformatieprocessen, start-ups, scale-ups en verkoop van oplossingen. Hij vindt het heerlijk om vaardigheden en kennis over te dragen die worden ondersteund door gedegen training & coaching. Om in contact te blijven met de managers van morgen is hij ook actief als docent B2B strategie bij verschillende universiteiten en MBA programma’s.

Zijn moto is ‘werk hard, speel hard, maar zorg er vooral voor dat je gepassioneerd bent over alles wat je doet … je enthousiasme zal niet onopgemerkt blijven’.

In zijn vrije tijd houdt hij van koken, nieuwe horizonten ontdekken met de motor, joggen en genieten van het leven met familie en vrienden.

Geïnspireerd?

Contacteer ons

We respecteren uw privacy en gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. Door onze website te bezoeken, gaat u akkoord met ons privacybeleid en met onze voorwaarden met betrekking tot het gebruik van cookies.