Team smile

Bewust bouwen aan een werkplek waar
iedereen zich goed voelt.

Een positieve cultuur in je organisatie komt er niet vanzelf. Je moet eraan werken. Zo goed mogelijk functioneren kan je leren, in makkelijke en moeilijke contexten.

Dit boek leert jou wat je concreet kan doen om actief bij te dragen tot een positieve mindset, communicatie, verbinding, betrokkenheid en sfeer in jouw team en organisatie.

Katrijn Steenbeke • Ann-Sophie Deprez

Over dit boek

Met Team Smile haal je de corporate positivity®-methode in je organisatie binnen. Een positieve cultuur binnen jouw organisatie ontstaat niet vanzelf; het vergt inspanning en toewijding. Het verbeteren van je functioneren is een vaardigheid die je kunt ontwikkelen, zowel in eenvoudige als uitdagende situaties.

Team Smile biedt praktische inzichten en concrete stappen die je kunt nemen om actief bij te dragen aan het bevorderen van een positieve mindset, effectieve communicatie, sterke verbindingen, betrokkenheid en een positieve werksfeer in je team en organisatie.

Wil jij een krachtige stap zetten naar een positievere en productievere werkplek?  Ontdek het nu met het gratis onderdeel van het hoofdstuk ‘Communicatie…’: Wat je geeft is wat je krijgt’ uit het boek ‘Team Smile’. Deze kennismaking biedt inzichten die meteen toepasbaar zijn en je communicatie naar een hoger niveau tillen.

 

Download hoofdstuk

🚀 Waarom Juist Dit Hoofdstuk?

Bewust positieve uitspraken gebruiken’ is de sleutel tot succes, en dit hoofdstuk is de perfecte introductie. Het verkennen van communicatie is een actuele ontwikkelingsvraag voor velen, en dit hoofdstuk biedt herkenbare situaties en direct toepasbare tips.

🎁 Wat Krijg Je?

Door het formulier in te vullen, ontvang je niet alleen waardevolle inzichten, maar maak je ook deel uit van een groeiende gemeenschap die streeft naar positieve verandering.

Let Op: Dit voorproefje is ontworpen om je te inspireren. Maar besef, de volledige transformatie wacht in het complete boek ‘Team Smile’. Als je geïnspireerd bent door dit hoofdstuk en verder wilt gaan op deze reis van positiviteit, raden we je aan het volledige boek ‘Team Smile’ te ontdekken. Mis deze kans niet om de volledige transformatie te ervaren!

EEN TWEEDE GEWOONTE: BEWUST POSITIEVE
UITSPRAKEN GEBRUIKEN

Wanneer we taal gebruiken waaruit blijkt dat we de moed verliezen, dan
worden hoop en de kans dat we een oplossing vinden bijzonder klein. Denk
bijvoorbeeld aan uitspraken zoals ‘Ik heb meerdere weekends aan dit rapport gewerkt. Het resultaat is niet goed. Hoe het verder moet is me een raadsel.’ We blijven vastzitten in een probleem door er op een probleemgerichte
manier over te denken en te praten. Dit helpt ons en anderen niet vooruit.
We ondervinden geregeld in organisaties dat ‘problem talking’ deel uitmaakt
van de cultuur. Corporate positivity duwt mensen naar oplossingstaal. We
delen in dit hoofdstuk graag met veel enthousiasme wat de impact kan zijn
van positief taalgebruik. We hebben het daarna over hoe je boodschappen
van de ander bekrachtigt. We eindigen met het belang van taalgebruik in het
bereiken van doelen…

Hoofdstukken

Pagina's

Download hoofdstuk

Krijg onmiddellijk toegang tot een deel van het hoofdstuk door onderstaande gegevens in te vullen.

Team Smile - Preview downloaden

Geïnteresseerd in Team Smile?

Stap 1 van 3

Prijs: 29,95 €

Bestel Team Smile nu en ontvang een gesigneerd exemplaar.