Maak kennis met ons team

Onze visie

marbl combineert jarenlange ervaring en expertise in op kracht gebaseerde ontwikkeling. Doordrongen van ons geloof in de kracht van positieve psychologie, vertrekken we steevast vanuit de overtuiging dat ieder gedrag dat zich afspeelt in een organisatie, aan de basis vertrekt vanuit een positieve intentie. We brengen zaken in het bewuste en modereren hoe deze in resultaat te vertalen, vanuit de rotsvaste overtuiging dat het potentieel intrinsiek reeds aanwezig is.

 We laten ruimte voor experimenteren en stapsgewijs vooruitgang boeken. Groeien is durven afwijken van het gangbare pad, maar ook de ruimte krijgen om te werken in een creatieve en veilige omgeving waar ieder idee aan de basis een goed idee is. Leren en groeien is een continu proces. Iedere stap vooruit is daarbij een stap in de goeie richting die erkenning verdient.

Marbl banner corporate positivity

Het team

Katrijn Steenbeke

Founder & corporate positivity® activist

Ik ben overtuigd dat iedereen mooie kwaliteiten  in zich heeft. Ik zie het als mijn ware purpose in het leven om mensen te helpen deze kwaliteiten te ontdekken, zodat ze erop kunnen vertrouwen om geluk te vinden op het werk en in het leven.

Meer

Het oprichten van marbl is een logisch gevolg hiervan en stelt me ​​in staat om dit in realiteit

te vertalen. Daarbij durf ik me te onderscheiden en het anders te doen om grensverleggende resultaten te behalen op het gebied van positief leiderschap en organisatiecultuur. corporate positivity® is daarbij ons geregistreerd model en onze methode voor een frisse en positieve wind in organisatieculturen.

Mijn gretigheid om de wereld te ontdekken en te leren van verschillende culturen, heeft mijn rijke internationale carrière gevormd. Ik kan beroep doen op een diepe kennis en een schat aan inzichten in ontwikkeling, leiderschap, organisatiecultuur, sales en communicatie, dankzij een carrière in tal van industrieën.

Ik gaf leiding aan senior management teams; ontwierp en implementeerde sales en HR-strategieën; ontwikkelde leeromgevingen, faciliteerde leiderschapstrajecten. Ik begeleidde transities op basis van zowel mijn ervaring als de kennis die ik heb opgedaan door de wereld rond te reizen en via mijn MBA in internationaal projectmanagement.

Als mentor en coach werk ik met kracht- en zijnsgericht coachen, wetenschappelijk onderbouwd: een methodologie die diep leren en effectief functioneren aanmoedigt. Uitgangspunt is het afstemmen op idealen en kernkwaliteiten en het bewust gebruiken daarvan, alsook bewustwording en overwinnen van interne belemmeringen.

Over kwaliteiten gesproken, ik deel met trots die van mij, gebaseerd op CliftonStrenghts van Gallup
🌈 INPUT – Ik heb een onblusbaar verlangen om meer te weten en geniet van het uitwisselen van verhalen
🌈 WOO – Ik krijg energie als ik mensen ontmoet vanuit een echte interesse in de ander
🌈 STRATEGISCH – Ik blijf op de hoogte van mijn interessegebied en genereer ideeën en manieren om gemakkelijk verder te gaan
🌈 POSITIVITEIT – Mijn enthousiasme is aanstekelijk en mijn positieve houding geeft de mensen om me heen energie

Daarnaast ben ik een trotse moeder van twee geweldige dochters en heb ik een echte passie voor de Aziatische geschiedenis, cultuur en gastronomie. Alles wat met Japan te maken heeft, laat mijn hart sneller kloppen.

Dat ben ik in een notendop.

Ann Sophie Deprez

Founder & corporate positivity® activist

Wanneer ik mijn levensverhaal in kaart breng, voelt het als een missie om mensen de kracht van positieve psychologie te leren ontdekken zodat ze kunnen omgaan met kansen, uitdagingen en moeilijkheden in het leven.

Meer

Bij de oprichting van marbl werd mijn droom om ondernemer te worden werkelijkheid.
Werken rond leiderschap en doen bewegen van organisatieculturen is voor mij fundamenteel wanneer we willen zorgen voor welzijn, energie en motivatie van éénieder.
Met deze overtuiging is corporate positivity®, een geregistreerd model en methode, een sterk antwoord om mensen in iedere organisatie, in om het even welke context te laten floreren.

Ik kan beroep doen op een diepgaande kennis en een schat aan inzichten in leiderschap. Tijdens mijn professionele loopbaan heb ik jarenlang leiding gegeven aan senior management- en verkoopteams. Resultaat- en mensgerichtheid heeft altijd centraal gestaan in mijn aanpak.

Als coach werk ik op basis van kracht gerichte coaching waarbij elementen uit verschillende benaderingen worden gecombineerd tot een methodiek die ‘diep leren’ en effectief functioneren stimuleert.
Het uitgangspunt is om mensen in beweging te brengen vanuit denken, voelen en willen.
De aanpak is wetenschappelijk onderbouwd.

Ik deel graag enkel van mijn kwaliteiten op basis van CliftonStrengths van Gallup:
🌈 LEERGIERIG; ik hou van leren, gestimuleerd door te genieten van het leerproces
🌈 POSITIVITEIT; gul met lof en altijd op zoek naar het positieve in iedere situatie
🌈 VERBONDENHEID; dingen gebeuren met een reden, daar ben ik zeker van
🌈 INDIVIDUALISERING; geïntrigeerd door de unieke kwaliteiten van iedere mens

Mindfulness en meditatie hebben sinds vele jaren hun weg in mijn leven gevonden.

Guy Van Den Berge

Trainer – coach – consultant

Guy drukt zijn enthousiasme en expertise uit in het overdragen van methodes en tools aan leiddinggevenden op alle niveau’s, met de nadruk op begrip, praktijk en toepassing. Guy heeft een BA in Toegepaste Economische Wetenschappen en een MBA in Business Management aan de Universiteit van Dallas. Hij is een geboren communicator en enthousiasmeert groepen waaraan hij zich gemakkelijk aanpast.

Meer

Guy is sinds 2000 consultant en trainer. Hij heeft uitgebreide ervaring in EMEA, de Vereneigde Staten en Azië. Zijn internationale ervaring en zijn meertaligheid zijn waardevolle troeven wanneer hij training geeft in groep en tijdens seminaries.

Guy is gepassioneerd door de luchtvaart en, als piloot, deelt hij de wereld van de luchtvaart met zijn familie, vrienden en klanten.

Joëlle Verbeurgt

Trainer – coach – consultant

Joëlle is gepassioneerd door het coachen en het begeleiden van mensen en organisaties om zich te ontwikkelen en te evolueren in lijn met hun eigen visie. Haar ervaring bestaat erin om strategieën te vertalen naar pragmatische benadering zoals recrutering en coaching. Er zijn geen fouten, er zijn alleen ervaringen waarop men voortbouwt.

Meer

Ze heeft een ervaring van 15 jaar in de verkoop, met zeer goede resultaten. Ze wou deze ervaring ten dienste stellen om mensen te helpen en te ondersteunen om hun doelen te bereiken. Ze koos ervoor om haar professionele leven te heroriënteren door meerdere vaardigheden te ontwikkelen om iedereen die in zijn ontwikkeling wil investeren professioneel te begeleiden. Ze is ervaren in alle soorten industrieën, op verschillende niveaus en met verschillende teams, in verschillende landen.

Ze geeft om een ​​gezonde, rijke, gelukkige balans in het leven en om alle ervaringen als hefboom te gebruiken. Joëlle brengt graag tijd met familie en vrienden door met wandelen, mediteren en koken. Ze is ook erg gepassioneerd door de Japanse cultuur.

Freya Spiessens

Trainer – coach – consultant

Freya is een geboren optimist. Haar visie op het leven is er één van opportuniteiten eerder dan risico’s en problemen. In haar professioneel leven gelooft ze sterk in de kwaliteiten van ieder persoon waarmee ze werkt en hun vermogen om te groeien.

Meer

Ze vertrouwt op bijna 20 jaar ervaring in sales en sales management in verschillende sectoren en bedrijven. Haar echte passie is het faciliteren van interactieve workshops in verkoop-, en leiderschapsvaardigheden, het coachen van individuen en teams, het geven van presentaties en keynotes voor een breed publiek.

Freya heeft een master in internationale politieke wetenschappen. Ze volgde ook verschillende sales-, coaching en leiderschapstrainingen. Als lid van de L&D gemeenschap blijft ze iedere dag weer haar eigen vaardigheden en kennis verfijnen. Ze houdt van ontdekken en leren over elk onderwerp dat verband houdt met ontwikkeling.

In haar vrije tijd reist ze graag met haar gezin, bakt ze koekjes met haar dochter, vindt ze vreugde wanneer ze haar zoon aan het voetballen ziet en geniet ze van de kleine dingen in het leven.

Roland Gerets

Trainer – coach – consultant

Roland is ervan overtuigd dat duurzame bedrijfsresultaten alleen worden bereikt door tools en processen te balanceren met mensen die gepassioneerd zijn over hun werk. Kennis delen en mensen begeleiden naar succes is zijn passie.

Meer

Hij is een doorwinterde sales & marketing professional met 30 jaar ervaring in B2B bedrijven. Gedurende zijn carrière leidde Roland grote(re) teams als marketing & sales director in verschillende organisaties en multi-country operations. Hij is gespecialiseerd in bedrijfstransformatie en ontwikkeling, ontwikkeling van nieuwe bedrijfsmodellen, tactische en strategische transformatieprocessen, start-ups, scale-ups en verkoop van oplossingen. Hij vindt het heerlijk om vaardigheden en kennis over te dragen die worden ondersteund door gedegen training & coaching. Om in contact te blijven met de managers van morgen is hij ook actief als docent B2B strategie bij verschillende universiteiten en MBA programma’s.

Zijn moto is ‘werk hard, speel hard, maar zorg er vooral voor dat je gepassioneerd bent over alles wat je doet … je enthousiasme zal niet onopgemerkt blijven’.

In zijn vrije tijd houdt hij van koken, nieuwe horizonten ontdekken met de motor, joggen en genieten van het leven met familie en vrienden.

Martine De Prijcker

Trainer – coach – consultant

Martine heeft zichzelf permanent kunnen ontwikkelen doorheen een professionele loopbaan van een 20-tal jaar en dit in leidinggevende en niet-leidinggevende functies, zowel in een financiële als marketing & communicatie-omgeving.

Jonas De Zweemer

Trainer – coach – consultant
corporate positivity®activist

Jonas wil individuen, teams en organisaties in beweging brengen. 
Hij is enorm geïnteresseerd om het systeem achter een individu te zien, mensen dit systeem te leren zien en begrijpen.
 Vanuit zijn ICF-erkende opleiding zet hij sterk in op reflectie, voelen, zelfbewustzijn en toelaten.

Meer

Zijn IKIGAI vond Jonas in het trainen, coachen en begeleiden van individuen en teams.
Hij is een challenging companion.
 Cruciaal in zijn missie als coach is de duurzame implementatie en het continu in proces gaan.

Durven vertragen is daarin een belangrijk element. 
De mindset die hij samen met klanten deelt zorgt ervoor
 om naar  een ‘next level’ te kunnen samenwerken en samen resultaten te boeken.

Resultaten met een grote stickfactor op lange termijn.  

Raad van advies

Bram De Vos

Voorzitter Raad van Bestuur Hello Customer

Bram is een ondernemer in hart en nieren. Hij heeft een brede ervaring in heel wat types van bedrijven, en hij heeft een generalistische, strategische instelling. Hij heeft een achtergrond in communicatie, sales en marketing, waardoor hij altijd een zeer commerciële reflex heeft – maar hij gelooft in strategie als leidend principe. Hij werkte voor diverse bedrijven in België en in de USA, waar hij in aanraking kwam met met digitalisering op grote schaal en met de wereld van het marktonderzoek. Dit inspireerde hem om in 2014 Hello Customer op te richten, dat op een vernieuwende, technologische manier met marktonderzoek aan de slag ging. Hello Customer creëert een technologie die als een Software as a Service verkocht wordt aan bedrijven – het bedrijf is actief in België, Nederland en Frankrijk. In 2020 werd Bram De Vos voorzitter van de Raad van Bestuur. Hij woont in Brugge met zijn vrouw en 2 dochters. 

Anneleen Demasure

Managing Director Dropsolid

Anneleen is een echte generalist met een helicopterview. Ze is sterk in marketing, sales en digitalisatie. Anneleen is iemand die structuur kan brengen in chaos en vervolgens een duidelijk plan opmaakt in zo’n situaties. Mensen begeleiden in change is haar ding. Menselijk kapitaal optimaal benutten is één van haar sterktes. Anneleen beschikt ook over internationale ervaring. Ze heeft ervaring in zowel corporate omgeving als KMO-omgeving, in beide omgevingen heeft ze dan ook een uitgebreid netwerk. Anneleen heeft een duidelijke visie, houdt van co-creatie en complementariteit. Ze is strategisch zeer sterk en houdt ervan structuren te bouwen in groeiende ondernemingen.

Onze klanten