Word activist

JOIN US

Corporate positivity®-activisten maken deel uit van een community van bevlogen zelfstandige medewerkers die elkaar versterken en ondersteunen bij het ontdekken van- en inzetten van de corporate positivity® methode.

Corporate positivity® is een methode om te werken aan team- en organisatiecultuur. Als HR-professional weet je beter dan wie ook dat het de mensen zijn die een organisatie succesvol maken.

Betrokkenheid, mindset, communicatie, sfeer en verbinding zijn de nodige patronen om een plek te bouwen waar iedereen zich goed voelt.
Met de methode leren medewerkers twintig gewoontes die impact hebben op zichzelf, op anderen en zo op de team- en organisatiecultuur.
Met de 360° corporate positivity®scan ontdekken klanten ieders potentieel om te floreren, psychologisch, emotioneel en sociaal, wanneer het makkelijk is, en ook wanneer het moeilijk is.
De methode is wetenschappelijk onderbouwd op basis van inzichten uit de positieve psychologie.

Train-the-Trainer

BOOTCAMP

Wil je een impactvolle verandering teweegbrengen in organisaties en teams? Doe mee aan onze exclusieve bootcamp ‘Train-the-Trainer’ en word een gecertificeerde corporate positivity®-activist!

Tijdens dit intensieve bootcamp leer je de corporate positivity® methode tot in de puntjes kennen en ben je klaar om het zelf toe te passen tijdens workshops, positieve intervisies, individuele en/of teamcoachings. Na afloop maak je deel uit van onze gecertificeerde community van corporate positivity®-activisten.
De bootcamps vinden plaats op: 

  • Vrijdag 23/08 en zaterdag 24/08
  • Vrijdag 27/09 en zaterdag 28/09

Mis ook onze digitale infosessies niet, telkens van 18u tot 19u, op:

  • Maandag 3/06
  • Woensdag 5/06
  • Maandag 17/06
  • Maandag 24/06
  • Maandag 1/07
Wil je meer informatie of je inschrijven voor een infosessie? Vul dan snel onderstaand contactformulier in en begin jouw reis naar positieve verandering vandaag nog!

Benieuwd?

Ontdek wat corporate positivity® is, hoe je het kan implementeren en welke positieve gevolgen dat heeft.
We accrediteren trainers, coaches, consultants om corporate positivity® in te zetten bij eigen klanten.
Volg een bootcamp, ga voor je accreditatie en geniet van de voordelen van de community.